Behöver du hjälp med flyttstäd – Då har du hittat rätt städfirma

Behöver du hjälp med flyttstäd – Då har du hittat rätt städfirma

Vi ser till att din lägenhet blir ren, fin och fräsch när den överlämnas till nästa ägare. Det finns många fördelar att anlita en städfirma för den tunga flyttstädningen, så låt vår städfirma hjälpa dig med din flyttstädning, så frigör du tid till att lägga fokus på det du helst vill göra. Du kan spara värdefull tid och äga dig åt de grundläggande behoven i ditt nya hem. En ren och välluktande lägenhet, villa eller lägenhet kommer att levereras till den nya ägaren / hyresgästen. Vi garanterar alla våra tjänster så att du kan känna dig trygg som kund.

Flyttstäd i hela Sverige

Oavsett var du behöver en städservice i Sverige kan du boka dina städtjänster hos oss. Vi anlitas för flyttstädning i Malmö , Göteborg , Stockholmoch alla andra svenska städer. Oavsett vilken stad du befinner dig i kan du kontakta oss för ett kostnadsfritt erbjudande för städning. Vi kommer att svara omedelbart med erbjudanden. Du kan komma tillbaka senare med exakt datum för din städning och vi kommer att skicka en bokningsbekräftelse. Om du redan har fått ett pris från oss och vill boka en flyttstädning kan du göra det direkt från vårt bokningsformulär. Vi skickar tillbaka alla detaljer om din bokning via e-post. Läs vår bokningsbekräftelse och se till att allt är korrekt. Om du vill ändra något kan du kontakta oss om det. Skicka oss ett mail eller ring oss, vi ordnar din städning enligt dina önskemål.

Vad tänka på innan städdagen?

En flyttstädning tar allmän en arbetsdag Se till att huset är tomt och att kylen och frysen är urkopplade och avstängda. Om det fortfarande finns möbler i lägenheten eller huset, är det nödvändigt att tillhandahålla ett arbetsområde med en bredd på ca 1,5 m runt väggarna och fönstren. Alla gamla skador dokumenteras av oss innan städningen börjar. Fönster som inte kan öppnas utan risk för brott kan bara putsas invändigt. Klistermärken, tejprester, färgstänk på ytskikt eller fönster tas ej vid flyttstädning med risk att skada underlag. Tapeter dammtorkas endast, och målade ytor tas med en lätt fuktad trasa. Tänk på att det ska finnas el eller vatten på städdagen.

Vi har alla nödvändiga rengöringsmedel och utrustning med oss. Om vår uppfattning om tillståndet för objektet som ska rengöras skiljer sig från kunderna, till exempel vid onormala fläckar, kommer vi att kontakta kunden och komma överens om rätt pris innan arbetet påbörjats.

Flyttstädning med garanti

Flyttstädning är en av våra populära tjänster.När du flyttar från en bostad till ett annan med vår städfirma kan du boka oss för din flyttstäd. Vi erbjuder en trygg och säker städ – och städgaranti till ett prisvärt pris. Priset på vår flyttstädning är attraktivt. Fördelar med flyttstädning är givetvis många. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt erbjudande på din flyttstädning. Därefter kan du enkelt boka städningen efter dina behov och önskemål. Eftersom det finns många saker som du måste ta hänsyn till när du byter bostadsort eller säljer din lägenhet. Därför erbjuder vi pålitlig, prisvärd flyttstädning så att du kan tänka på andra saker. Dessutom får du en 7-dagars garanti för din flyttstädning. Om det av någon slump finns anmärkningar, kommer vi att rätta till det. Men det här är väldigt ovanligt, och du kan räkna med att vi får jobbet gjort så att du kan leverera huset utan klagomål från hyresvärd eller köpare av bostad.

Varför kontakta vår städfirma

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare