Söker personal i Göteborg för Teamwork-Samarbetspartner inom flyttstädning

Teamwork i Göteborg

Vi söker ett teamorienterat städföretagGöteborg som kan växa med oss. Ett “win-win”-system som gör det möjligt för dig att få fler affärer i Sverige. Du kan anlita dem och få mer arbete på din egen agenda. Detta koncept används av många aktörer idag. Vill du vara med oss ​​och växa med hjälp av de jobb vi skickar till dig? Det är väldigt enkelt att ansluta sig, det är bara att kontakta oss via e-post eller formulär. Där förklarar vi vilka ni är och hur ni kan hjälpa oss.

Anslut din städfirma till oss

Om du har ett städföretag som behöver mer arbete genom samarbete, gå med i Jourstäd Sverige idag. Tillsammans kan ni hjälpa alla som behöver hjälp. Om du sedan erbjuder dig att transportera eller ta bort föremål är det ett stort plus. Vi har många kunder som vill att vi ska hjälpa dem att sortera sina saker. Vi ber dig också att organisera föremålen. Allt vi behöver veta är att du är stationerad och att du skickar oss en pdf-fil av ditt registreringsdokument som en e-postbilaga. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan om att bli partner .

Det är mycket enkelt att arbeta med Jourstäd Sverige AB genom samarbete

Som tur är samarbetar vi med städföretag från Kiruna i norr till Ystad i söder för att uppfylla alla dina städbehov. Det handlar bland annat om flyttstädning, dödshusstädning, dödsbottentvätt, flytthjälp och allt annat som gäller för städtjänster. Vi vill vara den starkaste aktören i Sverige och vi söker andra företag som vi tror kan växa med oss, och ni vill hjälpa oss med allt arbete vi tar på oss och samtidigt anställa egen personal och växa som aktörer. Idag är vi glada att kunna säga att vi tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners har genomfört tusentals städjobb i Sverige.

Vi letar alltid efter nya spelare som kan hjälpa oss med vårt fullständiga schema och avlasta oss från alla våra uppgifter.Vi får många förfrågningar från kunder som vill anlita våra dagliga tjänster. Så om du är en aktör som letar efter mer arbete är du välkommen att kontakta oss.

Anslut dig nu!

  • Mer jobb
  • Bättre kassaflöde
  • Slipp dyr annonsering

Välkommen att ansluta ditt städföretag i Göteborg

0738-41 95 67

[email protected]